Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kofjekonsert: Pubquiz in concert

april 7 @ 16:00 - 18:00 CEST

Gratis

Een nieuw jaar betekent natuurlijk ook een nieuw koffieconcert. Wie ons al langer volgt weet misschien al wat onze traditionele koffieconcert inhoudt. Het koffieconcert, of kofjekonsert, is een traditiegetrouw concert die elk jaar een nieuw thema heeft.

 

Ons koffieconcert vindt elk jaar plaats op de laatste zondag van maart, gelijk met de klokwisseling. Dit jaar verschuiven wij het concert naar een week later, 7 april. Dit komt doordat Pasen dit jaar op de laatste zondag valt. Onze voorzitter kwam met het idee om eens een pubquiz te organiseren. Het originele plan was om dit tijdens ons jubileumconcert te doen, maar hier hadden wij te weinig tijd voor. Dan maar tijdens één van onze jaarlijkse koffieconcerten.

 

Tijdens het concert zullen wij zowel klassiek- als popmuziek spelen. Denk hierbij aan Pachabel’s Canon in D en een medley van Lady Gaga. Daarnaast is er dus ook een pubquiz die door Arnold Bouwmeester is gemaakt. De vragen gaan over de historie van Apollo-Foarút, maar ook over de gespeelde stukken.

 

Ook anders dan andere jaren is de locatie. Wegens het sluiten van de Skippersseal, waar het evenement traditiegetrouw plaatsvond, zijn wij op zoek gegaan naar een andere locatie. Daarom houden wij het nu in Dorpshuis Op ‘e Jister in Nijega.

 

Het dorpshuis opent haar deuren op 7 april vanaf 15.30. Het concert en de pubquiz begint om 16.00 uur. Zien wij u dan?

Flyer Pubquiz in concert

Gegevens

Datum:
april 7
Tijd:
16:00 - 18:00 CEST
Kosten:
Gratis

Locatie

Dorpshuis Op ‘e Jister
Kommisjewei 3
Nijega, Friesland 9217 RL Nederland
+ Google Maps