Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jubileumkonsert

20 november 2022 @ 15:30 - 18:00 CET

Op zondagmiddag 20 november 2022 is het dan eindelijk zover: ons jubileumconcert! Maar liefst twee keer moesten we dit feestje uitstellen vanwege corona. Maar driemaal is scheepsrecht. Hierbij nodigen wij u van harte uit om aanwezig te zijn bij dit bijzondere concert in zalencentrum Op Dreef in Oudega.

 In 1970 fuseerden fanfarekorps Apollo uit Opeinde en Foarút uit Oudega. Dat betekent dat we inmiddels 52 jaar bestaan. Tijd voor een feestje dus! Op zondagmiddag 20 november staat zalencentrum Op Dreef in Oudega in het teken van meer dan vijftig jaar fanfaremuziek. Uit ieder decennium spelen we een aantal stukken. Daarmee nemen we u mee op reis naar de jaren ’70 en komen we noot voor noot terug in het nu.

Smeuïge anekdotes

Naast een muzikale trip down memory lane trakteren we u op een aantal smeuïge anekdotes uit het roemrijke verleden. De notulenboeken van beide muziekkorpsen boden genoeg inspiratie voor een smakelijk verhaal, dat Tjitske Bruinsma tijdens het concert uit de doeken zal doen. Van de slopende concourszenuwen in de beginjaren ’70 tot en met het succes van ons huidige jeugdkorps: alles komt aan bod.

Muzikale samenwerking met Marcel Smit

Voor ons jubileumconcert zijn we op zoek gegaan naar een special guest om ons concert extra luister te geven. Troubadour Marcel Smit bleek de ideale kandidaat. Samen met ons zal hij deze middag een aantal nummers ten gehore brengen. Ook speelt Marcel tweemaal zijn eigen repertoire, voor en na de pauze.

Van harte welkom

Hierbij nodigen we u van harte uit om aanwezig te zijn tijdens dit bijzondere jubileumconcert. We hopen dat ook familie, oud-leden, donateurs en oud-dirigenten aanwezig zullen zijn. Samen maken we er een mooi feest van!

Gratis entree

De entree zondagmiddag 20 november is gratis. Het jubileumconcert begint om 15.30 uur. De deuren van zalencentrum Op Dreef in Oudega (de voormalige Skippersseal) zijn open vanaf 15.00 uur.

Gegevens

Datum:
20 november 2022
Tijd:
15:30 - 18:00 CET
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Locatie

Oudega, Op Dreef
Op 'e Wal 4
Oudega, Friesland 9216WP Nederland
+ Google Maps