Muziekcarrousel SWS de Diamant

Op dinsdag 14 september zijn de leerlingen van SWS de Diamant, groep 5/6 en 7/8,begonnen met een inspiratie dag voor het maken van muziek, georganiseerd door Elzer Educatie

De leerlingen uit de groepen hebben op die dag kennis kunnen maken met verschillende muziekinstrumenten. Na deze kennismaking hebben de leerlingen een top 3 gemaakt, van de instrumenten welke zij het leukst vinden om te bespelen.

Na het invullen van de top 3, zijn de leerlingen in kleinere groepen ingedeeld en krijgen de leerlingen nu 4 lessen op het door hun gekozen instrument, zodat ze kunnen kijken of ze het instrument leuk vinden om te bespelen
Het gaat om de instrumenten: zang, keyboard, drums, gitaar en brass.

De lessen voor zang, keyboard, drums en gitaar worden door Elzer Educatie gegeven en de lessen voor brass (koperinstrumenten) door Geertje Sybesma. Geertje is voormalig dirigent van het jeugdkorps Jongea út Aldegea en heeft veel ervaring met het lesgeven aan leerlingen.

Geertje zal ook les gaan geven aan de leerlingen, die na deze muziekcarrousel voor 4 proeflessen op een koperinstrument kiezen.

Bookmark de permalink.